My life on the road

Okej, så jag såg "On the road" igår med Pegah. Filmen var minst sagt väldigt överraskande!
Handlar om en kille som heter Sal, lever i USA under slutet av 40-talet.
Han drömmer om att skriva en bok men saknar inspiration, tills han möter Dean Moriarty (snygga hunken Garett Hedlund) men den här Dean är ju i stort sett missbrukare av alla olika slag.
Dean har också en fru som är 16 år (Kristen Stewart) som följer med på deras bilresor runt om i landet, bara det här med att Dean ligger runt med alla och har massa fruar är ju lite knäppt...
Grejen med filmen var att i vissa fall så var den helt enkelt genial - citaten, miljön, alla de bilresor de åkte ut på, Sals skrivmaskin.
Men ibland var den så långtråkig att man nästan somnade, 2 timmar och 20 minuter senare så är jag inte helt hundra på vad budskapet egentligen var.
Väldigt djup och inspiration vänlig var den i alla fall.
Och med väldigt många kända skådespelare, bland annat Viggo Mortensen, Kirsten Dunst och Amy Adams samt de som jag nämnde ovan.  
Se den om du känner för en dos av flummiga scener med citat som får dig ännu mer förvirrad och drar med dig ännu djupare in i en värld som makes no sense.
 
Filmen fick mig att cykla till biblioteket idag och låna 4 såna där typiska svenska ungdomsböcker, som handlar om tonåringar med problem stora som hela jorden. Ibland är just såna böcker exakt det man vill läsa.
Tree bones - Port O'Brien
LINA TIPSAR | | En kommentar |
Upp