Vart är vi påväg

Denna morgonvy är så lysande och grön att jag nästan smälter.
 
Mitt andra hem har varit på biblioteket, i full färd att plugga inför tenta - som nu är gjord! ge mig en applåd. Nu börjar kursen i statistik och helt plötsligt har jag koncentrationssvårigheter. Men det löser sig nog. Jag var ju bra på matte en gång i tiden, tror ni sånt sitter i ryggmärgen? som att cykla.
 
För cykla kan jag. Genom halva Malmö dessutom, samtidigt som jag lyssnat på podden"Daddy Issues" som är den roligaste och råaste på länge. Skrattar högt medan jag trampar fram och är nära att ramla omkull. Solen lyser i ögonen, den till och med värmer. Jag hoppas fräknarna syns snart för nu är jag blekast i hela stan.
 
Äntligen har jag hittat ett passande café att sitta på, precis bakom hörnet till mitt hem ironiskt nog, det tycks som att alla är ute efter samma sak en lördagförmiddag som idag. Sitter bakom datorn och spanar på snygga killar, KILLAR - mitt enda intresse. Skämt åsido. Men fan vilka hunks det finns, vart håller de hus annars?
Jag var precis och hämtade ut min nya glasögon, de är terminalglasögon, vilket jag fick lära mig betyder att de passar på kort håll men mer vet jag tyvärr inte. Ni får googla. De ingick i synundersökningspriset så är ju inte direkt några lyxbågar, men vet ni guys, DET DUGER. Tills jag har en stadig inkomst (och är ekonomiskt oberoende vid ålder 25).
Jag ska försöka ta en snygg bild och visa er glajjorna.
 
Igår myste jag i Alices korridor med gänget och tittade på inget mindre än, hör och häpna, På Spåret. Det var förvånansvärt hemtrevligt. Ett glas vin och popcorn på det så är det fredag.
 
Någon dag mellan tentaplugget och serietittande satte jag mig och målade. Lär kanske fortsätta på denna...någon gång .... Får se när suget efter kreativitet uppstår. Saknar färgen gul och ska rätta till linjerna (jag är skakhänt som fan OKEJ, vi kan låtsas att det ska va så). Tycker ni jag ska rama in och sätta upp den sen?
 
DET ALLDAGLIGA LIVET | | Kommentera |
Upp