Summer lovin

Sommarlovet är på språng och tidsperspektivet är luddigt. Dagar kommer och dagar går, men solen lyser emellanåt och mestadels av tiden låter jag saker bara ske, så som det ska va under juli-månad! Försöker ta vara på lugnet och att inte stressa över rastlösheten. Nu ska jag cykla till en sjö och bada, kommer bli årets första dopp. Wish me luck!
Dagen efter Midsommar fyllde syrran år och solen tittade fram så det var en perfekt dag för grillning och rosé! Jag var sommarfin och log mycket.
 
För några dagar sen var Matilda och Amanda på besök. Vi tog bilen till Gålö och vandrade bland skog och klippor. Havet var bildvänligt och kluckade vackert. Vi kastade macka och räknade hur många gånger stenen studdsade längs vattenytan. Så underskattat att promenera i naturen. Så rofyllt!
 
Ruben och jag hamnade på Slakthusets takterass på deras gratis techno-tisdag. Så nice med Globen och en rosa himmel som utsikt.  
Nu är vi så peppade på att se Adana Twins spela på en secret location till helgen! Det finns så många bra events i denna stad? Vill utforska sommar Stockholm till max, och ta fler promenader längs söder.
Ha en fin sommar! 
 
DET ALLDAGLIGA LIVET | | Kommentera |
Upp