Distortion Ø

Sommarlovet är kommen! Jag sover 12h per natt, glider mest runt på gatorna i Lund och Malmö, tar en öl här och där, väntar på att förskolan ska ringa mig för spenderar säkert för mycket pengar. Men sommarlovet ska ju va lite så!
 
Tänkte att vi tittar på helgens bilder från Distortion Ø i Köpenhamn. För där stod tiden still och musiken tycktes lysa upp livet och alla festglada människor. På fredagen tog Jag Ruben Alice och Helin tåget till fina fina Köpenhamn och åkte direkt till Festivalområdet på Refshaleøen där street food och barer var utställda för hungra och törstiga själar. Området var stort som en labyrint men dekorationer och färgglada ljus i varje hörn. Där hittade vi en techno-scen som kallades Berlin scenen och såg bland annat Mura Masa och Tale of Us. 
På lördagen log solen mot oss och Jenny, min techno-Jenny, kom till malmö för att ta tåget över bron med oss. Jag och fyra av världens finaste människor hittade en park att förfesta i och mumsade på pizza. På kvällen var Maceo Plex vår räddning och höjdpunkt, så himla bra. Taggar redan Distorion 2018, allra helst med dessa vänner igen <3
 
DET ALLDAGLIGA LIVET | | Kommentera |
Upp