100 anledningar att fira

Den senaste veckan har det skålats i bubbelglasen nästan var och varannan dag. Det finns tydligen alltid något att skåla för. Ena dagen var det ledsamt nog Alice som hade en (det blev visst två) hejdåfester innan hon lämnade för Argentina. 
So sad yes )): 
En annan dag tyckte jag och Freja att det var helg fastän det bara var torsdag, och skålade därför in vår förtidiga helg med bubbel och tapas i eftermidagssolen. Nu börjar året på riktigt kände jag där och då. och himmelen färgades svagt rosa och ljuset gjorde allting gyllene.
 
I lördags var det hybristema på en födelsedagsfest och jag kom med en krona och rosa boa, för vad är inte det om hybris?! Kände mig dock på mitt allra rastlösaste vis, och alla intryck ballade ur lite när det var så många människor och vänner jag känner. Hann inte riktigt andas.  Kanske borde jag prova på mindfulness, och att supa in atmosfären. Hitta lugnet i stormen.
 
Såklart kul med drickvänliga aktiviteter men börjar känna mig rätt slutkörd om morgnarna, kan ju även bero på att vi förlorade en timme och att det nu är sommartider (hej hej). Försov mig imorse och skulle med tåget kl 12. Fick hetsduscha och packa väskan för att springa till stationen. Hann bre lite mackor och sitter nu med de småländska skogarna utanför fönstret (skriver detta en onsdag). Är påväg till Stockholm, familjen, Dexel och en dejt som jag inte träffat på evigheter. 
 
Inser att jag inte rest en enda gång under detta året. Vart har tiden tagit vägen?? är lite chockad faktiskt, hur har jag klarat mig att enbart vara i Malmö under 3 månader. Tydligen lyckas staden ge mig allt jag behöver. Åtminstone bubbel i mängder. Men tror det är bra för mig att byta miljö. Känna nya känslor, processera saker som jag inte hunnit fundera på. Få distans. 
 
DET ALLDAGLIGA LIVET | | Kommentera |
Upp