what is life

Godmorgon skåne! som jag brukar säga när jag vaknar och drar upp rullgardinen. 
Saker händer. som det ju alltid gör på något vänster. 
Känner mig faktiskt nöjd med livet i denna skrivande stund, kanske är det våren, kanske är det att ångesten och nedstämdheten lagt sig. Who knows. Glad är jag iallafall för det mesta. Lyssnar på Fleetwood Mac och sjunger med. 
I torsdags var min SISTA lektion på detta kandidatprogram, hur sjukt??
Nu har jag tentavecka och sen är det att skriva kandidaten som återstår. Jag skriver med min kompis Freja och vi har det riktigt kul ihop så detta blir nog bra.
Är fortfarande lika förvirrad över framtiden men lär stanna i Malmö över sommaren och försöka jobba ihop en hyra på något sätt. Kom kom mina små kycklingar, och hälsa på!
Jag har havet en kvart bort och hela stan utanför dörren:
Drömmer om att resa till Bristol och hälsa på Lisa, drömmer också om att hälsa på Alice i Buenos Aires senare i juni. Drömmer ibland om att hålla på mer med skrivandet och veta vad jag vill med livet.
Vad drömmer ni? (är det någon som ens läser denna blogg?)
Apropå skrivande, tänker snart göra ett jätteroligt inlägg med gamla dagbokstexter, har cirka tusen sidor i dagboksform, mestadels från tonårsperioden vilket är HILARIOUS. Det är så häftigt att ha så mycket gammalt sparat och kunna reflektera över, se mönster i vem jag är och var. Ibland läser jag dem och skrattar så mycket, och tänker att det blev en människa av den personen med. 
På något sätt har den typen av old school dagboksskrivande övergått till den här bloggen och istället skriver jag mer personligt i mina dagböcker nuförtiden. Några av dessa texter finns på min andra blogg. här.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka plugga istället för att prokrastinera i form av att typ plantera om växter och plocka med saker. Borde kanske cykla till stadsbibblan för pluggro? 
ciao 
 
DET ALLDAGLIGA LIVET | | Kommentera |
Upp