No limits

Såhär glad är jag när livet är en fest! och hela Barcelona lyser med sin närvaro, och alla människor ler för de har klistermärken på kinderna och regnbågar i ögonen. Skämt åsido. Men ibland ler livet (....och ibland inte) Här dansade vi galet på Pacha och jag fick en armbåge i ögat. Som det kan gå!
 
Nånstans i detta hav av tid och situationer, så hängde jag med Alice, Sofie och Värnamo-gänget till Sagrada familia för någon kände någon (som alltid) som hade fripass och gratis är gott. Mycket beundransvärd kyrka. Den där Gaudí alltså, en riktig talang!
 
 
I denna stad finns inga gränser. Jag är en billig och evig livsnjutare varje dag. Med cava till mellanmål och hela Barcelona och dess fluffiga rosa moln på jobbets takterass. Ibland känns allt som en dans på rosor, trots alla tankar och ångestfyllda stunder som yr och har sig. Jag väljer livet, tusen och åter tusen gånger om.
 
Johanna min fina vän, kommer från och med idag vara min sambo i en vecka innan hon flyger över atlant och himmel till Sydamerika. PARTY. Vi som setts varje dag i ett halvår - in need of a new livskompanjon, vem är bättre än Johanna på att hänga runt i stan och bara vara?
Det lär fällas en tår eller två. Men ack, vad livet är flyktigt och det är bara att försöka hänga med i svängarna.
 
För mig lär det bli en hel del bus och godis ikväll för Brunch Elecktronik väntar på min kattiga entré och sen blir det dans hela natten lång under bar himmel. Glad Halloween på er alla!
DET ALLDAGLIGA LIVET | | Kommentera |
Upp